• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Ophalen mogelijk
  • IDeal betalen
  • Aangesloten bij WebwinkelKeur
Home » Over mij
Luvviez Over Mij

 

Een hele goede dag allen!

Wie ben ik en wat doe ik hier? Haha

Ik zal mijzelf even voorstellen...
Niet dat dat nou zo interessant is maar het is toch altijd leuk om even te weten met wie je te maken hebt en dat je niet op één of andere obscure site zit te surfen. Mijn naam is Ria, officieel Maria en officieus gewoon Rie. Ik ben moeder van twee prachtige volwassen dochters, een pasgeboren kleindochter to-die-for en er is een kleinzoon onderweg. Dan heb ik nog twee pleegdochters en een verschrikkelijk ontdeugende pleegkleindochter.

Mijn kinderen helpen, waar ze kunnen, in de webshop en op social media want dat is nogal eens een dingetje ;)

Ik ben een wereldreiziger, een gypsy, een wanderer. Vandaar misschien mijn, in de ogen van mijn kinderen, soms wat curieuze smaak in dingen maar dat maakt het juist interessant toch? Dertien in een dozijn dingen komen we overal tegen en dat is het dan voor mij nét niet. Vandaar deze persoonlijke webshop met alleen maar dingen die ik leuk vind om te verkopen, gewoon... dingen waar je blij van wordt!

Of niet haha, maar dan skip je hem gewoon.
Kijk op je gemakje lekker rond misschien zit er iets voor je bij en hou de site regelmatig in de gaten want veel items zijn gewoon op=op (dertien in een dozijn remember?)

Ik wens jullie een hele fijne dag en vergeet niet te genieten!
Gewoon van de kleine dingen...

Xxx Ria

Luvviez Logo 2